Onze honden

Eigen honden
HondHelpt heeft een aantal therapiehonden. Sommige honden van HondHelpt komen uit het buitenland.

Cooper is bijna 12 jaar en komt uit Griekenland. Hij heeft al enorm veel kinderen en ouders geholpen tijdens Cognitieve Gedrag Therapie sessies. Cooper kan enorm goed spiegelen en inspelen op de situaties die tijdens de sessies ontstaan.  Cooper is ook een fantastische sporthond. Hij is een ster in behendigheid en frisbee. Verder heeft hij diverse diploma´s en opleidingen; opleiding tot Therapiehond, het Sociale Huishond diploma en Gedrag en Gehoorzaamheid diploma´s van de FHN. Cooper is de trots van HondHelpt en daarom de hond in het logo!


Ivy 
komt uit Nederland en is 7 jaar oud. Zij heeft veel enthousiasme en is gek op iedereen. Ze is enorm sociaal en altijd in voor spelletjes. Ze is super slim en snel in het reageren op aanwijzingen. Ze heeft haar certificaat als Therapiehond en het landelijke Sociale Huishond diploma van de FHN. Ivy is enorm werklustig, vrolijk, knuffelig en speels tijdens het helpen bij de Cognitieve Gedrag Therapie sessies. Ivy is ook een fijne rustige voorbeeldhond tijdens trainingen en workshops.
Tenslotte is ze een fantastische sporthond. Frisbee is haar  grote hobby! En sinds kort heeft ze canicross ontdekt en gaan we hier samen van genieten.

Baylen komt uit een asiel in Spanje. Hij is ongeveer 4 jaar. Jong, vrolijk, erg sociaal, zacht, leergierig en heel knuffelig. HondHelpt ziet zijn enorme potentie en is erg blij met zijn aanvulling in de roedel. Baylen houdt van alle activiteiten en wil graag overal bij zijn. Frisbee vindt hij zo fantastisch!

Macy is een jonge hond en geboren in Spanje. Ze is gevonden met haar broertjes en zusjes en als pup naar Nederland gekomen. Macy is actief, intelligent, lief, knuffelig en mooi. Een geweldige sport- en gezinshond! Macy vindt gehoorzaamheidstrainingen en behendigheid altijd leuk en is super gemotiveerd. Speuren en canicross vindt Macy ook helemaal geweldig. Eigenlijk is ze voor alles in! 

Jill woont inmiddels 5 jaar in Nederland nadat ze in Spanje was achtergelaten door haar baasjes. Jill is enorm sociaal, sportief, vrolijk en gezellig. Ze wil graag met iedereen knuffelen. Canicross vindt ze geweldig en heerlijk in het bos wandelen. 

Moby is Spaans en 13 jaar oud geworden. Op 3 februari 2018 is hij gestorven. We zullen hem nooit vergeten en laten hem hierbij staan om hem te eren. Hij was het eerste HondHelpt therapiehondje en heeft ons, en veel kinderen en ouders gelukkig gemaakt.

moby