Partners

Partners
Hondenschool en opleidingscentrum Happy Tails
HondHelpt werkt al vele jaren nauw samen met Kynologisch instructeur en gedragstherapeut Karen Mulders. Haar hondenschool en opleidingscentrum te Beerzerveld biedt diverse trainingen, cursussen en workshops. Happy Tails verzorgt ook opleidingen. De opleiding Therapiehond en opleidingen voor Kynologisch instructeur en Kynologisch gedragstherapeut.

Klik op http://www.happytails.nl/ om direct naar de website te gaan.

Het Kwispelaartje
Ook werkt HondHelpt samen met Kynologisch Gedragstherapeut Hylke Walters van Het Kwispelaartje. Het Kwispelaartje biedt begeleiding op maat, zowel thuis als op een van de twee trainingslocaties van de hondenschool. Er is een binnen locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel, en een buitenlocatie in Capelle aan den IJssel.  HondHelpt is erg blij met de betrokken en fijne samenwerking met Het Kwispelaartje.

Klik op http://www.hetkwispelaartje.nl om naar haar website te gaan.

Hond en Vorming
Ook werkt HondHelpt samen met Hond&Vorming van Judith Eberson. Haar hondenschool bevindt zich in Limburg, in Brunssum. Kijk eens op www.hondenvorming.nl. Een samenwerking waar HondHelpt erg enthousiast over is.

Asielen 

HondHelpt werkt samen met goed georganiseerde asielen die graag meedenken in het selecteren van de juiste honden. Gelukkig geloven zij in de visie en motivatie van HondHelpt en krijgt HondHelpt altijd steun en vertrouwen om de honden uitgebreid te testen.

Help Guau in Argentona: